Hemoroidi_hrv


HemoSens je jedinstvena formula za ublažavanje problema u analnom području. Kombinacija HemoSens kapsule i gela utječe na ublažavanje simptoma, pomaže ublažiti simptome, obnavlja sluznicu i tkivo u zadnjem dijelu debelog crijeva, te potiče prirodni proces ozdravljenja. HemoSens nudi jedinstven i cjelokupan pristup u otklanjanju hemoroida. Djeluje na dva nivoa, te na taj način pruža sveobuhvatan i učinkovit pristup kod ublažavanja hemoroida.hemoroidi_Hemosens
  • Jedna kapsula HemoSensa dva puta dnevno nakon obroka s čašom vode.

  • Svakodnevno 30 dana bez pauze.

hemoroidi_hemosens-hrv
  • HemoSens gel nanesite na upaljeno područje, u i oko anusa ujutro i prije spavanja. Preporučujemo ga koristiti i tijekom dana.

Doziranje HemoSens kapsula

Uzmite jednu kapsulu HemoSens dva puta dnevno nakon obroka (ujutro i popodne ili navečer) s većom količinom vode. Za optimalne rezultate uzimajte kapsule svakodnevno bez prekida u trajanju od 30 dana. Sadržaj pakovanja od 60 kapsula dovoljna je količina za 30 dana terapije. Nemojte uzimati HemoSens kapsule s drugim dodacima prehrani namjenjenim za ublažavanje simpotma hemoroida. Dijetetski dodaci nisu zamjena za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu. HemoSens kapsule nisu namijenjene osobama mlađim od 18 godina. Čuvati izvan dohvata djece. Preporučeni dnevni unos i nanošenje ne smije se prekoračiti. Čuvati na suhom i tamnom mjestu na temperaturi ne većoj od 25°C. U slučaju trudnoće ili dojenja prije uzimanja posavjetujte se sa svojim liječnikom.

Kapsule djeluju interno i olakšavaju dugoročne probleme s hemoroidima. One pomažu vratiti ravnotežu u stolici, smanjuju pritisak u sustav vratične vene (vena portae) i na taj način smanjuje hemoroide, bol, svrbež i neugodan osjećaj u analnom području.

Doziranje HemoSens gela

HemoSens gel nanesite na upaljeno područje blizu anusa u jutro i prije spavanja. Također preporučujemo da ga koristite i tijekom dana, naročito nakon stolice. Nemojte ga nanositi više od četiri puta dnevno. Ne nanositi više od 14 dana uzastopno tijekom jednog tretmana. Prije nanošenja temeljito operite i osušite ruke i okolno područje anusa. HemoSens gel nije namijenjen osobama mlađim od 18 godina. Čuvati izvan dohvata djece. Preporučeni dnevni unos i nanošenje ne smije se prekoračiti. Čuvati na suhom i tamnom mjestu na temperaturi ne većoj od 25°C.

Gel djeluje eksterno. Nudi neposredan, direktan i dugotrajan blagotvoran učinak u analnom području. Rehidrira kožu, hladi, vlaži, smanjuje upalu i potiče prirodni proces ozdravljenja.