Hemoroidi_Hemosens_65

HemoSens

Vaši problemi s hemoroidima postati će stvar prošlosti. HemoSens je jedinstvena formula koja trenutno olakšava upalu te istovremeno djeluje preventivno. Promijeniti će vaš život i pomoći vam riješiti se hemoroida zauvijek.



HemoSens je prirodan proizvod koji se temelji na godinama istraživanja u prevenciji i liječenju problema vezanih uz rektalno područje. HemoSens ima trenutno smirujuće djelovanje na upaljeno područje. Pomaže zaustaviti krvarenje, smiruje iritaciju, hladi, umanjuje osjetljivost, iritaciju, svrbež i pečenje. HemoSens istovremeno regulira probavu, olakšava rad crijeva, povećava elastičnost kože oko anusa i potiče prirodni proces ozdravljenja. Također ublažava simptome drugih anorektalnih problema kao što su analne fisure, apscesi, rektalne kvržice i svrab.

Hemoroidi mogu imati vrlo negativan efekt na vašu svakodnevnu rutinu i češći su nego što mislite. Nema razloga sramiti se vaših problema s hemoroidima, a rješiti ih se često je lakše nego što mislite.

Na tržištu su prisutni mnogi proizvodi koji imaju funkciju liječenja hemoroida, ali samo jedan djeuje na dvije razine ( liječi i djeluje preventivno) te daje najbolje rezultate dugoročno. HemoSens je prirodan i djelotvoran.

Prednosti Hemosensa


HemoSens je najučinkovitija formula za ublažavanje simptoma hemoroida. Paket HemoSens gel i kapsule prvi je izbor za sve veći broj ljudi s hemoroidima i drugim problemima u analnom području.


Hemosens-hemoroidi
 • Smanjuje hemoroide.
 • Obnavlja vezivno tkivo.
 • Jača stijenke kapilara.
 • Smanjuje i zaustavlja krvarenje.
 • Smanjuje bol, pečenje i svrbež.
 • Umanjuje upalu.
 • Poboljšava cirkulaciju u predjelu anusa.
 • Uravnotežuje probavu.
 • Jača imunološki sustav.
 • Djeluje trenutačno i umiruje.
 • Primjereno za vegetarijance i vegane.
 • 100% prirodno bez nuspojava.
 • Kupnja bez recepta.
 • Brzo djelovanje.
 • Diskretno slanje i primanje pošiljke.
 • Mogućnost slanja poste restante.
 • Plaćanje prilikom preuzimanja.
 • Garancija povrata novca.
 • Proizvedeno u EU (Velika Britanija).
 • Trenutno djelovanje i trenutni smirujući efekat.
 • Mala ambalaža prikladna za torbicu.



Kapsule djeluju iznutra i olakšavaju dugoročne probleme s hemoroidima. One pomažu vratiti ravnotežu u probavi, smanjuju pritisak u sustav vratnične vene (vena portae) i na taj način smanjuju hemoroide, bol, svrbež i neugodan osjećaj u analnom području.

Gel je za vanjsko djelovanje. Nudi neposredan, izravan i dugotrajan blagotvoran učinak u analnom području. Rehidrira kožu, hladi, vlaži, smanjuje upalu i potiče prirodni proces ozdravljenja.

Sastojci

hemoroidi

Hamamelis virginiana (witch hazel):
je ljekovita biljka a koristi se u liječenju mnogih bolesti. Kako je bogata taninima djeluje kao adstrigent, skuplja tkivo, podiže tonus krvnih žila pa je izrazito korisna kod proširenih vena, hemoroida i raznih kožnih oboljenja. Djeluje smirujuće i opuštajuće na kožu.

hemoroid

Bioflavonoidi citrusa (citrus bioflavonoids):
U širokoj upotrebi su već dugi niz godina kod liječenja hemoroidalnih problema. Kombinacija sastojaka sa bioflavonoidima citrusa pomaže poboljšati cirkulaciju krvi, jača vezivno tkivo i poboljšava tonus krvnih žila u analnom području.

hemeroidi

Rhizoma zingiberis (ginger root):
Đumbir se koristi već tisućama godina kao lijek, začin, hrana i sredstvo za uljepšavanje. Đumbir je karminativ te ublažava želučane tegobe i nadutost. Snažan je antioksidans koji poboljšava cikrulaciju, spriječava nastanak novih hemoroida te smiruje postojeće.

hemoroidi

Vaccinium myrtillus (bilberry):
Klinička istraživanja su pokazala da plodovi borovnice pomažu obnoviti vezivno tkivo, pomažu ojačati krhke stijenke kapilara, pomažu pri proljevu te posljedično smanjuju upalu i probleme sa hemoroidima. Aktivni sastojci u borovnicama su flavonoid i tanin.

hemoroidi
Aloe vera:
O Aloa veri napisano je već sve. Ona je jedna od najkorisnijih ljekovitih biljaka. Djeluje protuupalno, analgetsko, keratolično, dezifenkcijski te regulira probavu i stimulira imunološki sustav.
hemoroid

Avena sativa (oat straw):
Zob je bogat vlaknima koja utječe na smanjenje kolesterola u krvi te poboljšanje probave. Neobično je važna u dijetalnoj ishrani, jer u sebi sadrži sve važnije vitamine i minerale. Koristi se za liječenje upala probavnih organa te djeluje na regeneraciju cijelokupnog organizma.

hemeroidi
Myroxylon balsamum (balsam peru):
Produkt tog srednjeameričkog drveta je aromatična smola koja se već stoljećima koristi kao prirodni lijek. Obnavlja zaštitni sloj sluznice u predjelu anusa i djeluje antiseptično.

Studije

Kalcij i flavonoidi
Kalcij i flavonoidi dokazano pridonose uklanjanju simptoma akutnih hemoroida. U kliničkoj studiji pozitivni učinci na većinu simptoma primjećeni su već nakon dva dana korištenja. Nakon četiri tjedna liječenja s kalcijem u potpunosti su eliminirani simptomi akutnih hemoroida kod 76% pacijenata, a tretmanom flavonidima kod 73% pacijenata.

Izvor:Sarabia i sur.,2001. Current Therapeutic Resarch, 62:524-529

Vještičja ljeska
Istraživanja su dokazala da Hamamelis virginiana ima blagotvoran učinak na hemoroide, kožne čireve i ekceme. Glavni aktivni sastojci su tanini i eterična ulja koja djeluju adstringentno. Pokazano je da vještičja ljeska povoljno utječe na krvne žile te protuupalno.

Izvori:1. Swoboda M, Meurer J. Treatment of atopic dermatitis with hamamelis ointment. Br J Phytother . 1991;2:128–132.
2. Korting HC, Schafer-Korting M, Hart H, et al. Anti-inflammatory activity of hamamelis distillate applied topically to the skin. Eur J Clin Pharmacol . 1993;44:315–8.
3. Hughes-Formella BJ, Bohnsack K, Rippke F, et al. Anti-inflammatory effect of hamamelis lotion in a UVB erythema test. Dermatology . 1998;196:316–322.
5. Bernard P, Balansard P, Balansard G, Bovis A. Venotonic pharmacodynamic value of galenic preparations with a base of hamamelis leaves. J Pharm Belg 1972;27:505-12.